Primăvara vine cu noi ocazii de a oferi cadouri celor dragi sau de a-ți oferi singur(ă) un cadou. Ce-ar fi dacă, în loc să alergi printre mii de inimioare prin magazine, ți-ai oferi două ore de creativitate, iar la final ai avea și un cadou unic pentru tine sau pentru cineva special?

Te invităm pe 7 martie de la ora 18:30 la 21:00 la un atelier de parfumuri pe care le vei crea chiar tu.

 

De ce să participi?

Vei avea ocazia să-ți încânți simțurile cu esențe diverse, să afli despre principiile pe baza cărora le poți asocia ca să obții combinația potrivită pentru tine sau pentru cei cărora vrei să le faci un cadou aparte. Proaspăt, lemnos, dulce sau floral? Miroase, testează și alege!

 

Ce se va întâmpla la atelier?

Începem prin a explora mai multe familii de note olfactive, pe care te invităm sa le ierarhizezi în funcție de gusturile tale. Apoi o sa le combini, realizând un parfum personalizat, un cadou unic, creat de tine pentru tine sau pentru cineva special. Vei avea la dispoziție esențe naturale variate, cu proprietăți aroma-terapeutice. Fiecare participant va primi un flacon special pentru parfumul creat.

 

Mihai CosmatchiCu cine vei creativiza?

Gheorghe Mihai Cosmațchi își folosește cunoștințele de chimie si fiziologie dobândite în timpul studiilor de medicină, îmbinate cu interesul pentru industria luxului și a modei, pentru a ne introduce în alchimia acestui accesoriu indispensabil al personalității noastre. În ultimii zece ani a călătorit în jurul lumii și a adunat imagini, gusturi și senzații din peste 20 de țări, pe care le împărtășește acum cu bucurie pasionaților de frumos.

 

Cât costă?

100 lei/persoană, grup maxim 15 persoane.

Reduceri:

  • 10% pentru înscrierea și plata până la 1 martie 2017
  • 10% pentru grupuri de minim 2 persoane.

Reducerile se pot cumula.

 

sticla-parfum (2)Prețul include:

două ore și jumătate de creativitate și relaxare

esențele cu care vei creativiza

o sticluță de 50 ml cu parfumul creat de tine

împachetare și felicitare pentru cadou

pauză de cafea, ceai și alte bunătăți

 

Informații și înscrieri la diana.ghinda@training-cafe.ro sau 0726-38.77.37

Tagged on:             

4 thoughts on “Parfum de primăvară: creează-ți propriul parfum!, marți 7 martie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *