“Cum a fost la training? A fost interesant, am făcut niște jocuri, dar nu mai știu despre ce era vorba și oricum nu prea am ce să fac cu ele mai departe…”
O experiență de învățare are impact foarte bun dacă îndeplinește o mulțime de criterii potrivite cu nivelul așteptărilor, nevoilor și obiectivelor unui participant. Unul dintre aceste criterii este aplicabilitatea celor descoperite în “laboratorul” de training în viața reală a participantului, precum și modul în care acesta extrage principalele concluzii din „laborator”.
Vă invităm joi, 22 aprilie 2021 la o întâlnire despre tehnici de “debriefing”, de procesare a experienței de învățare în context de training cu rolul de a transfera învățarea aplicabilă din training în viața reală.
Vom identifica împreună 3 tehnici de debriefing și le vom exersa cu scopul de a descoperi avantajele și modul de utilizare. Vom discuta și despre rolul procesului de debrifieng/procesare ca element de legătura între nevoile și obiectivele de training și aplicabilitatea experienței de învățare în viața reală a participanților.
Gazdele întâlnirii sunt Diana Ghindă și Daniela Pavlovici.
Diana Ghindă. Diana este practician în lucrul cu grupuri de peste 19 ani, cu formări de bază și avansate în training, facilitare, coaching, Art of Hosting, Theory U și facilitare grafică. Diana crede că orice se poate învăța, că învățarea este o călătorie pentru toată viața și că învățăm mai bine împreună. Cel mai des în practica sa utilizează metode din Art of Hosting, Theory U și coaching de grup, folosind diferite formate de procesare/debriefing/reviewing. Diana aduce în acest program experiența practică din sute de procesări cu grupuri de la foarte mici la foarte mari mari, pe diferite teme și obișnuința de a crea participanților spații pentru a aplica cele învățate în contextul propriu.
Daniela Pavlovici. După mai bine de 18 ani de experienţă în comunicare, marketing, consultanţă şi training, dobândită în companii multinaţionale, organizaţii internaţionale şi ale societăţii civile în România şi în străinătate, în ultimii ani Daniela se dedică cu preponderență activității de coaching și facilitare. Daniela aduce în acest program experiența în lucrul cu întrebările, tăcerea, ascultarea, intuiția, sistemele și reflexivitatea, metode foarte necesare pentru procesări reușite.
Preț: 240 RON
Reduceri:
20% reducere pentru membrii Training Café și absolvenții programelor Training Café sau pentru grupuri de minim 3 persoane
10% reducere timpurie pentru înscrierea și plata până la 25 martie 2021 sau 5% reducere pentru înscrierea și plata până la 8 aprilie 2021.
Vă aşteptăm cu drag!
Informații și înscrieri la adresa salut@training-cafe.ro și telefon 0726-38.77.37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *