Acest eveniment este deschis și gratuit pentru comunitatea Training Café, pe bază de înregistrare.
Sustii cursuri online sau in sala si te-ai intrebat daca tu, ca trainer, ai vreo obligatie legata de protectia datelor personale?
Fie ca livrezi training in-house pentru companii sau sustii programe deschise publicului, exista cateva lucruri de care sa ai grija atunci cand colectezi si folosesti date cu caracter personal.
„GDPR in activitatea de training” este un webinar oferit de echipa Privacy Learning membrilor comunitatii Training Café.
In cadrul acestui webinar vom discuta despre:
● principalele obligatii de protectie a datelor personale aplicabile in activitatea de training
● vulnerabilitati si recomandari
● exemple din experienta participantilor
Participarea la training se face prin inscriere prealabila in Zoom
Linkul de inscriere se gaseste in grupul pentru absolventi si membri. Daca esti absolvent al programelor Train the Trainers organizate de Training Café si nu esti in grup poti solicita linkul de inscriere prin email sau messenger.
Dupa completarea numelui si adresei de e-mail vei primi mesaje de confirmare – te rugam sa iti verifici inbox-ul pentru detaliile de logare la webinar.
Webinarul este sustinut de Dana Ududec si Roxana Guiman, avocati PrivacyON si traineri in cadrul Privacy Learning.
Dana este avocat, trainer și specialist recunoscut în domeniul privacy (CIPP/E). Are experiență în domeniul dreptului bancar și al protejării dreptului la viață privată la nivel european, și a dedicat o mare parte a activității sale pentru proiecte menite să crească gradul de conștientizare al regulilor de protecție a datelor personale.
Roxana este avocat pasionat de Data Protection, trainer și mentor – susținător activ al programelor de inovare din România. În cei aproape 10 de experiență ca avocat, Roxana a fost implicată în proiecte complexe din domeniul protectiei datelor si a proprietatii intelectuale, pentru clienți dintr-o varietate de industrii.
*Nota despre prelucrarea datelor tale personale: pentru inregistrarea la eveniment prin Zoom sunt necesare numele si adresa ta e-mail. Vom pastra aceste date cel mult 3 luni de la eveniment, pentru a-ti putea trimite materiale legate de cursul la care ai participat. Vei primi mai multe informatii relevante dupa inregistrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *