• March 23, 2017
    6:00 pm - 8:00 pm

Joi 23 Martie vă invităm la seara de comunitate în care să ne (re)conectăm, să ne bucurăm de conversații care de obicei nu încap în pauza atelierelor de practică și să contribuim la proiecte de educație.

Sunteți bineveniți oricând puteți ajunge în intervalul 18.00-20.00, puteți rămâne tot intervalul sau trece doar câteva minute pentru un suc sau o bere, o poveste, pentru luat o diplomă, pentru o carte de returnat sau de împrumutat sau orice alte conversații despre training.

În spiritul serii de comunitate te invităm să aduci ceva bun care poate fi împărțit cu ceilalți membri.

 

Continuăm să susținem și să strângem contribuții pentru:

  • două clase cu elevi în situații dificile financiar, clase ale căror învățători sunt doi membri Training Café (12 elevi într-un sat din județul Brașov, cls. a IV-a și 19 elevi într-o școală din Bcurești, cls. I) . Sunt binevenite rechizite (hârtie, markere, carioci, pixuri, lipici, scotch, creioane colorate, post-its etc.), cărți de povești, cartoline educaționale sau alte materiale cu care doriți să contribuiți. Detalii pe grupul de gmail pentru membri, pe grupul de Facebook pentru membri și absolvenți sau pe email la salut@training-cafe.ro
  •  o bibliotecă de training pentru Clubul Formatorilor de la Chișinău, mulți dintre ei absolvenți ai programului Train the Trainers pentru care puteți contribui cu resurse în limbile română și engleză (training, facilitare, teambuilding, public speaking etc.).

Participarea este gratuită pentru toți membrii comunității, indiferent de tipul abonamentului și pentru absolvenții programului Train the Trainers și cu bilet 70 RON pentru alte persoane.

Ne ajută confirmarea, dacă dorești să participi te rugăm să confirmi selectând biletul aplicabil.

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *