• April 6, 2017
    6:30 pm - 9:15 pm

Vă invităm la o seară dezvoltată pentru aceia dintre voi care pregătiți webinarii sau cursuri online în această perioadă, care vă gândiți să construiți astfel de evenimente de învățare în lunile următoare sau doar sunteți curioși despre cum ați putea integra învățarea online în programele voastre de training.

Vom povesti despre metode pentru învățarea online, despre platforme și soluții tehnice gratuite și cu taxă și despre cum dezvolți un curs online de la design până la înscrieri și vânzare.  Îi vom avea alături de noi pe Alex Glod care va împărtăși din experiența sa de livrare de cursuri online în format deschis/open prin  platforma Udemy (cel mai mare marketplace de cursuri online cu peste 15 milioane de studenți și 45.000 de cursuri, o bună oportunitate pentru traineri care vor să își extindă impactul și să câștige un venit pasiv) și pe Raluca Medeșan care va împărtăși din experiența ei în crearea și livrarea de cursuri online în companii.

Întâlnirea va fi co-găzduită de Alex Glod, Raluca Medeșan și Diana Ghindă.

Alex este senior trainer și în 6 ani de experiență, a format peste 1500 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership. Din martie 2016 este instructor online pe Udemy și are 4000 de studenți din peste 100 de țări. Poți să afli mai multe despre cursurile lui prin link-urile de mai jos:

Raluca creează contexte creative și personalizate de învățare pentru tineri, profesori, oameni de business de mai bine de 8 ani. Deși consideră că învățarea off line are o magie aparte, crede că poți genera fise picate, emoții și AHA! moments și în procesele de e-learning. Acum creează cursuri online pentru inginerii unei companii globale de tehnologie.

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare

18:45 – 21.15 e-learning: cursuri, webinarii și alte forme de învățare online

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *