• January 18, 2018
    6:30 pm - 9:15 pm

Joi 18 ianuarie vă invităm la o întâlnire în care să aduceți ideile sau proiectele de training / educație pe care doriți să le transformați în realitate în următoarea perioadă sau să contribuiți la alte idei și proiecte de educație.

Pro Action Café este o îmbinare între ‘World Café / Cafenea Publică’ și ‘Open Space’ Technology, este o metodă creată de Rainer von Leoprechting și Ria Baeck în Brussels / Belgia și face parte din metodologiile Art of Hosting.

Pro Action Café este un spațiu pentru conversații creative și orientate spre acțiune în care participanții sunt invitați să aducă proiecte / idei pe care se simt chemați să le transforme în realitate și pentru care caută sprijin/resurse.

Puteți alege să prezentați idea/proiectul vostru sau să lucrați pe ele individual. E o întâlnire potrivită și pentru conectare cu idei și proiecte de educație/training și traineri, facilitatori, coachi și alte persoane interesate de educație.

Gazdele întâlnirii sunt Diana Ghindă și Daniela Pavlovici.

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoastere & (re)conectare

18.45 – 21.15 Pro Action Café: Proiecte de training / educație

 

Pentru participare te rugăm să selectezi biletul mai sus și să te înregistrezi. Dacă este prima oară când participi la un eveniment după înregistrare vei primi un mesaj cu informațiile pentru factură și plată la adresa de email cu care te-ai înregistrat.

 

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *