• January 11, 2018
    6:30 pm - 9:15 pm

La început de an vă invităm la o sesiune de explorare a intențiilor și obiectivelor ca traineri în 2018. Pentru “navigare” vom folosi busola cu cele 4 inteligențe:

  • Sud (inteligență fizică): instrumente, materiale, cărți, alte obiecte pe care vreau să le utilizez în training; joc, umor, creativitate și magie în sala de training; energie și vitalitate în sala de training
  • Est (inteligență emoțională): relația mea cu mine; relațiile cu persoanele importante din viața mea; relațiile cu participanții și relațiile cu co-trainerii și partenerii
  • Vest (inteligență mentală): învățare și dezvoltare profesională; carieră în training; certificări și alte forme de recunoaștere, abundență, venituri din training/facilitare.
  • Nord (inteligență spirituală): contribuție, generozitate, scop, misiune. Care sunt cauzele / grupurile / organizațiile pe care vreau să le susțin anul acesta?

 

Pentru a așeza această călătorie într-un format fizic vom utiliza colaje, fotografii, abțibilduri, desene. Orice astfel de imagini aveți și credeți că vă vor inspira, vă invităm să le aduceți cu voi. O să găsiți în spațiu și alte resurse (reviste pentru decupat, foi colorate, foarfeci, lipici, buline, markere, creioane colorate).

 

Vă așteptăm cu drag joi 11 ianuarie 2018:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
18.45 – 21.15 Călătoria mea în training în următorul an

 

Atelierul va fi găzduit de Diana Ghindă și Daniela Pavlovici.

Pentru participare vă rugăm să vă înregistrați selectând biletul potrivit

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *