În 17 ianuarie 2015 spațiul Training Cafe găzduiește un atelier pentru crearea unei campanii de crowdfunding, atelier dezvoltat și susținut de Cătălina Azamfirei, membru Training Cafe..

 

—-

1656146_10152536096372219_1133837962997472200_n

Cele mai importante lucruri aflate:

• necesitatea menţinerii implicării echipei şi susţinătorilor de-a lungul perioadei;
• factorii de succes ai unei campanii de crowdfunding;
• motive de nereuşită pentru campanii.

************************************************************

“Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding ” este pregătit pentru persoanele care au o idee conturată, prin care doresc să inițieze o activitate nouă (proiect, un mic business) și au nevoie de:

• fondurile necesare pentru a începe cu costuri cât mai scăzute;
• validarea ideii din partea comunității din care fac parte, a viitorilor clienți sau beneficiari;

În cadrul atelierului vom vorbi despre ce înseamnă să faci o campanie de crowdfunding, care sunt platformele online pe care să se publice și apoi, pornind de la elementele cheie necesare într-o campanie tipică de crowdfunding vă invităm să lucrați pas cu pas la propria campanie.

Presărăm exemple și studii de caz despre cum se conduce o campanie spre succes, învățând din campaniile de succes sau din greșelile făcute de alții, cu scopul de a crește șansele de reușită. Atelierul se adresează celor care doresc să inițieze campanii pe platformele românești, dar în egală măsură se poate utiliza și pentru campanii de crowdfunding organizate pe platforme internaționale.

***********************************************************

FH2A0150Atelier sustinut de Catalina Azamfirei.

Cătălina Azamfirei face parte din echipa care a fondat in 2013 platforma de crowdfunding adresata ideilor antreprenoriale cu impact in societate: PotSiEu.ro. Ca parte a echipei, a acordat consultanță pentru campanii de crowdfunding recomandându-se “Creator de soluții”, pentru că reușește să contribuie cu soluții clare și potrivite nevoilor clienților. Prin formare expert în marketing și comunicare, adaptează strategii pentru domeniul non-profit și start-up. Are acreditare din partea Ministerului Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării (pentru ocupația Formator COD COR 242401).

Email: catalina.azamfirei@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *