Dacă vrei să aduci metode noi în evenimentele tale, te invităm la o întâlnire în care să explorăm în format expo & knowledge café peste 80 de metode utilizate în training, facilitare și alte procese de lucru cu grupuri.
Program:

09.15. – 09.30 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare, cafeaua/ceaiul de dimineață

09.30 – 13.30 80+ Metode pentru training, facilitare și alte procese de lucru cu grupuri

Lista de metode se găsește aici http://training-cafe.ro/metode-pentru-training-facilitare-si-alte-procese-de-lucru-cu-grupuri/

Împărțim metodele în grupe și avem conversații la mese și spații de expoziție. Fiecare participant poate alege să meargă în toate spațiile, la toate metodele sau să petreacă mai mult timp la metodele care sunt de mai mare interes.

 

Gazdele întâlnirii sunt Diana Ghindă, Daniela Pavlovici, Eugen Pleșca și Irina Pocovnicu.

 

Diana Ghindă este practician în lucrul cu grupuri de peste 17 ani, cu formări de bază și avansate în training, facilitare, coaching, Art of Hosting, Theory U și facilitare grafică. Diana crede că orice se poate învăța, că învățarea este o călătorie pentru toată viața și că învățăm mai bine împreună. De aceea cel mai des în practica sa utilizează Art of Hosting și Theory U, metodologii care susțin învățarea împreună prin metode precum Open Space, World Café, Appreciative Inquiry, Circle, Facilitare Grafică, Knowledge Café, ProAction Café etc.

 

Daniela Pavlovici După mai bine de 18 ani de experienţă în comunicare, marketing, consultanţă şi training, dobândită în companii multinaţionale, organizaţii internaţionale şi ale societăţii civile în România şi în străinătate, în ultimii ani Daniela se dedică cu preponderență  activității de coaching și facilitare. Daniela va găzdui masa de metode care lucrează cu întrebările, tăcerea, ascultarea, intuiția, sistemele și reflexivitatea.

 

Eugen Pleșca a intrat în lumea training-ului acum 6 ani, după o bogată experință în conducerea de echipe și proiecte. Cu peste 1000 de ore de training livrate la activ în special în mediul corporate, în română, engleză sau franceză, Eugen aduce în acest program experiența de training corporate cu grupe multiculturale. Eugen va găzdui masa de metode consacrate pentru training, facilitare și speaking: deschideri, închideri, prezentare, lucru în grupuri mici, studiu de caz, joc de rol, simulare, acvariu, lucrul în grupul mare, manual și caiete de lucru, debriefing/ procesare, demonstrație, recapitulare etc.

 

Irina Pocovnicu este consultant și trainer de marketing digital, recenta fondatoare a companiei Digitalize. Pasionată de acest domeniu, în care activează cu succes de peste 10 ani, consideră că transformarea și îmbunătățirea proceselor de training, cu ajutorul instrumentelor digitale este și necesară și utilă, și uneori chiar distractivă. Irina va găzdui conversația despre metode digitale (e-learning și mobile learning) care pot fi utilizate înainte, în timpul și după training: apps, grupuri de învățare pe rețele sociale, live streaming, QR codes, e-learning sincron/asincron, ebook/pdfs, teste online, video, webinarii etc.

Zona de expoziție conține foarte multe resurse, de la kituri de jocuri și cărți până la resurse suplimentare online și fotografii cu aplicarea metodelor în contexte concrete.

Preț: 480 RON (include pauzele de cafea, materiale, toate taxele și nu include masa de prânz).
Reduceri:
->20% reducere pentru membrii Training Café și absolvenții programului Training of Trainers al Training Café & IRT sau 10% reducere pentru grupuri de minim 3 persoane
-> 10% reducere timpurie pentru înscrierea și plata până la 1 martie 2019

Informații și înscrieri la adresa salut@training-cafe.ro și telefon 0726-38.77.37 sau online aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *