În perioada 13 septembrie – 13 decembrie 2017 vom găzdui un u.lab hub 2018 la Training Café, invităm în această experiență pe toți cei cu care am avut în ultimii ani conversații despre u.lab, U Theory, comunități, Art of Hosting, lucru sistemic cu grupurile, organizațiile, comunitățile, precum și participanții din anii anteriori ai progrmaului u.lab.

 

Ritmul și intensitatea de participare sunt diferite pentru fiecare, o parte dintre participanți aleg să investească 2-3 ore pe săptămână, alții aleg să vadă toate sesiunile live, să citească și să vizioneze toate materialele, să facă toate aplicațiile/exercițiile, adică 4-6 ore pe săptămână.

 

Pentru partea de întâlniri offline intenția este să găzduim cele 4 sesiuni live (20 septembrie, 18 octombrie, 15 noiembrie, 13 decembrie), fiecare de aproximativ 2,5-3 ore. Între întâlniri fiecare participant își va organiza învățarea și practica proprie, individual sau ca parte a unui grup de practică (recomandarea u.lab: grupuri de 4-5 persoane). Mai multe despre program în cursul online: https://www.edx.org/course/u-lab-leading-emerging-future-mitx-15-671-1x-0 (Course Syllabus pe prima pagină).

 

Recomandarea echipei u.lab e ca înainte de înscriere fiecare participant să urmeze cursul introductiv (1,5 ore, gratuit https://www.edx.org/course/ulab-leading-change-in-times-of-disruption.

 

Putem găzdui un grup de maxim 25 de persoane la Training Café u.lab hub 2018. Noi contribuim cu spațiul & cafeaua, fiecare participant e invitat să contribuie cu ce dorește pentru pauze și spațiu (fructe, dulciuri, suc, flori etc.).

 

Intenția este să găzduim un spațiu de învățare și practică pentru co-creerea de proiecte educaționale pentru România. Dacă această experiență de învățare împreună e potrivită pentru tine și ești una din aceste persoane dă un semn până la 19 septembrie pentru a-ți trimite restul informațiilor despre întâlnirea din 20 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *