În perioada 13 septembrie – 13 decembrie 2017 vom găzdui un u.lab hub 2018 la Training Café, invităm în această experiență pe toți cei cu care am avut în ultimii ani conversații despre u.lab, U Theory, comunități, Art of Hosting, lucru sistemic cu grupurile, organizațiile, comunitățile, precum și participanții din anii anteriori ai progrmaului u.lab.

 

Ritmul și intensitatea de participare sunt diferite pentru fiecare, o parte dintre participanți aleg să investească 2-3 ore pe săptămână, alții aleg să vadă toate sesiunile live, să citească și să vizioneze toate materialele, să facă toate aplicațiile/exercițiile, adică 4-6 ore pe săptămână.

 

Pentru partea de întâlniri offline intenția este să găzduim cele 4 sesiuni live (20 septembrie, 18 octombrie, 15 noiembrie, 13 decembrie), fiecare de aproximativ 2,5-3 ore. Între întâlniri fiecare participant își va organiza învățarea și practica proprie, individual sau ca parte a unui grup de practică (recomandarea u.lab: grupuri de 4-5 persoane). Mai multe despre program în cursul online: https://www.edx.org/course/u-lab-leading-emerging-future-mitx-15-671-1x-0 (Course Syllabus pe prima pagină).

 

Recomandarea echipei u.lab e ca înainte de înscriere fiecare participant să urmeze cursul introductiv (1,5 ore, gratuit https://www.edx.org/course/ulab-leading-change-in-times-of-disruption.

 

Putem găzdui un grup de maxim 25 de persoane la Training Café u.lab hub 2018. Noi contribuim cu spațiul & cafeaua, fiecare participant e invitat să contribuie cu ce dorește pentru pauze și spațiu (fructe, dulciuri, suc, flori etc.).

 

Intenția este să găzduim un spațiu de învățare și practică pentru co-creerea de proiecte educaționale pentru România. Dacă această experiență de învățare împreună e potrivită pentru tine și ești una din aceste persoane dă un semn până la 19 septembrie pentru a-ți trimite restul informațiilor despre întâlnirea din 20 septembrie.

2 thoughts on “u.lab hub 2018 la Training Café (sept-dec 2018)

 • October 11, 2018 at 11:07 am
  Permalink

  As putea participa numai la 2 din cele 4 intalniri? (Atat sunt in tara)

  Reply
 • October 11, 2018 at 1:00 pm
  Permalink

  Multumim pentru interes si intrebare, Denisa. Atat timp cat urmezi programul online poti participa la una, doua, toate intalnirile offline. Intalnirile offline sunt in acelasi timp cu sesiunile live, poti alege sa le vezi din orice spatiu sau poti veni sa le vedem impreuna cu alti colegi practicieni de u.lab.
  PS. ti-am lasat un semn pe messenger 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *