În perioada 14 septembrie – 14 decembrie 2017 vom găzdui un u.lab hub 2017 la Training Café, invităm în această experiență pe toți cei cu care am avut în ultimul an conversații despre u.lab, U Theory, comunități, Art of Hosting, lucru sistemic cu grupurile, organizațiile, comunitățile.

 

Ritmul și intensitatea de participare sunt diferite pentru fiecare, o parte dintre participanți aleg să investească 2-3 ore pe săptămână, alții aleg să vadă toate sesiunile live, să citească și să vizioneze toate materialele, să facă toate aplicațiile/exercițiile, adică 4-6 ore pe săptămână.

 

Pentru partea de întâlniri offline invitația este: o întâlnire introductivă (14 septembrie: cunoaștere, intenții, organizat grupuri de practică) + cele 4 sesiuni live (21 septembrie, 19 octombrie, 9 noiembrie, 14 decembrie), fiecare de aproximativ 2-3 ore. Între întâlniri fiecare participant își va organiza învățarea și practica proprie, individual sau ca parte a unui grup de practică (recomandarea u.lab: grupuri de 4-5 persoane). Mai multe despre program în cursul online: https://www.edx.org/course/u-lab-leading-emerging-future-mitx-15-671-1x-0 (Course Syllabus pe prima pagină).

 

Recomandarea echipei u.lab e ca înainte de înscriere fiecare participant să urmeze cursul introductiv (1,5 ore, gratuit https://www.edx.org/course/u-lab-leading-change-times-disruption-mitx-15-671-0x).

 

Putem găzdui un grup de maxim 25 de persoane la Training Café u.lab hub 2017. Noi contribuim cu spațiul & cafeaua, fiecare participant e invitat să contribuie cu ce dorește pentru pauze și spațiu (fructe, dulciuri, suc, flori etc.).

 

Intenția este să găzduim un spațiu de învățare și practică pentru facilitatorii și gazdele de comunități & experiențe de învățare din București care doresc să exploreze, să practice și să încorporeze U Theory în munca lor. Dacă această experiență de învățare împreună e potrivită pentru tine și ești una din aceste persoane dă un semn până la 10 septembrie pentru a-ți trimite restul informațiilor despre întâlnirea din 14 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *