Un program Train the Trainers avansat pentru traineri și facilitatori care doresc să dezvolte programe online (training, webinarii, conversații, ședințe, ateliere de lucru). Elementele principale din program sunt:

  • asemănări și deosebiri training și facilitare în sală și online: analiza de nevoi – dezvoltarea designului – implementare – monitorizare și evaluare – follow-up
  • abilități de training și facilitare online (skills)
  • instrumente pentru training și facilitare online (tools)
Un atelier cu Florin Ghindă, trainer senior în echipa programului „Train the Trainers” alături de Training Café. Florin are peste 19 ani de experiență ca trainer pentru peste 10.000 de participanți. Florin aduce în acest program experiența practică din sute de zile de training cu grupuri de la foarte mici la foarte mari mari, pe diferite teme și obișnuința de a crea participanților spații pentru a aplica cele învățate în contextul propriu.
Programul este potrivit pentru persoanele care au deja o formare de bază în training/facilitare și va fi adaptat pentru a răspunde la nevoile specifice ale grupului care va participa.

Preț: 240 RON

Reduceri:
20% reducere pentru absolvenții programelor Training Café sau pentru grupuri de minim 3 persoane
10% reducere timpurie pentru înscrierea și plata până la 4 februarie 2020

Informații și înscrieri la adresa salut@training-cafe.ro și telefon 0726-38.77.37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *