• January 7, 2016
    6:30 pm - 9:15 pm

Care sunt planurile tale pentru 2016? Sunt aceleași cu cele din 2015? Ce vrei să continui, să oprești sau să începi în noul an? Așadar, întrebarea este… Ce e important pentru tine în anul 2016?

Începutul fiecărui an este un moment în care oamenii se concentrează în mod natural pe un nou start, prioritizează, stabilesc obiective și își fac un plan de acțiune pentru a obține ceea ce își doresc cel mai mult.

Îți propunem să îți faci planul și „vision board-ul” profesional pentru anul 2016 într-un program simplu, util și distractiv alături de alți traineri, facilitatori și coachi.

La finalul programului pleci cu:

  • Un bilanț real al rezultatelor, nereușitelor și lecțiilor învățate în 2015
  • Un plan de acțiune măsurabil pentru 2016
  • Un “vision board” care conține obiectivele tale în imagini
  • Experiențe noi, opinii, descoperi puncte de vedere diferite
  • Starea în care ți se va părea ușor și amuzant să îți duci la bun sfârșit planul

Programul întâlnirii de practică:
6.30 pm  – 6.45 pm Bun venit, cunoastere & (re)conectare
6.45 pm – 9.15 pm Vision Board

Gazda întâlnirii este Anda Șuta, Coach acreditat de către Federația Internațională de Coaching (ICF) și membru Training Café.

  Anda SutaÎn prezent Anda Șuta acompaniază persoanele care iși doresc să isi atinga propriul potential, să evolueze profesional și să dezvolte relații sănătoase. Este antreprenor și Coach al companiei de coaching și dezvoltare personală You are more și de asemenea activează ca și Coach intern în BRD Groupe Societe Generale.

Anda este Coach colaborator Profiles International acreditat de către catre Federația Internațională de Coaching. Formarile ei în coaching sunt în zona abordării sistemice (Metasysteme – Alain Cardon), coaching de echipa sistemic (AoEC) și NLP (Mindmaster) cât și cu ajutorul tehnicii Espere, instrumentelor Enneagrama, Profiles si BYY. La acestea au contribuit numeroase formări din domeniul analizei tranzacționale și a psihologiei pozitive.

În ultimii ani și-a dedicat atenția, studiind si practicând coaching pe aspecte legate de descoperirea potențialului personal și profesional, dezvoltarea abilităților manageriale, gestionarea relațiilor conflictuale sau a mediilor toxice, creșterea încrederii și automotivare, consolidarea relației cu propria persoană, schimbarea obiceiurilor în relații, inteligența emotională, flexibilitate, redescoperirea pasiunilor si a talentelor.

Anda impreuna cu alti colaboratori in prezent isi dedica atentia programelor de coaching individual si de echipa in companii dar si programelor de coaching si dezvoltare personala open:

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *