• November 17, 2016
    6:30 pm - 9:15 pm

Ce vedeti mai intai: jumatatea plina a paharului sau cea goala? Ca traineri, spre ce ii orientati pe participanti sa se uite mai intai: catre ceea ce exista sau ceea ce lipseste? Steve De Shazer co-fondatorul terapiei orientata pe solutii considera ca  “Discutia pe baza problemelor creaza probleme. Discutia despre solutii creaza solutii”. Ce a descoperit el in lucrul cu clientii este ca aceasta metoda este mai eficienta si produce efecte pozitive de lunga durata si mai rapide.

Dupa multi ani in care am activat ca trainer, am devenit interesata de coaching. Si am obtinut o acreditare pe metoda Brief coaching de la Solution Surfers. Apoi am descoperit ca ma ajuta foarte mult si in training. Si asta este ceea ce as vrea sa impartasesc cu voi pe 17 noiembrie. Pare simplu dar poate fi o schimbare importanta de perspectiva.

  • Cum construiesc intrebari orientate spre solutii?
  • Cum tranform asteptarile participantilor in obiective cat mai apropiate de atingerea unui obiectiv specific si masurabil astfel incat sa obtina un transfer cat mai bun a cunostintelor din curs?
  • Cum pot conduce discutia in sala de training si cum construiesc exercitii in care sa ii ajut pe participanti sa vada mai degraba jumatatea plina si nu cea goala a paharului?

Sunt doar cateva intrebari la care va astept sa raspundem impreuna joi, 17 noiembrie 2016.

Alina

Alina DraganGazdă Alina Drăgan

Sunt un explorator al vietii.

Ca profesie, am ales sa ma specializez in training si dezvoltare organizationala. De-a lungul timpului mi-am imbogatit cunostintele si experienta facand lucruri practice, de la crearea si sustinerea cursurilor de formare, pana la proiectarea şi realizarea de centre de evaluare, consultanta privind resursele umane, studii de leadership, infiintarea  si dezvoltarea departamentelor de HR.

Cred foarte mult in explorarea constienta a lectiilor vietii si, la un nivel foarte practic, sunt  interesata sa contribui la crearea unor spatii de invatare si practica, in care oamenii sa devina constienti de resursele lor interioare si exterioare, astfel incat sa traiasca cu pasiune si sa straluceasca.

In cadrul programelor pe care le sustin, ii provoc pe participanti sa devina constienti atat de punctele forte cat si convingerile lor limitative, sa isi schimbe perspectivele, daca este cazul, cu unele care presupun o abordare mai sanatoasa si ecologica a relatiilor umane, a mediului de business si a vietii.

Programul întâlnirii:

18.30-18.45 Sosire, (re)conectare, cafeaua sau ceaiul de bun-venit

18.45-21.15 Training orientat pe soluții

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *