• April 19, 2016
    6:30 pm - 9:15 pm

Cred ca intrebarile bune au schimbat lumea; au dinamizat-o si au miscat-o inspre inainte, inspre ceea ce ne aduce mai aproape de noi insine, de intentiile si nevoile noastre. Din observatiile de training, facilitare si, in ultimul timp si coaching, a devenit din ce in ce mai clar pentru mine ca intrebarile bune sunt cele care ma aduc mai aproape de crearea a ceea ce, la final, participantii vor considera a fi o experienta relevanta pentru ei. Intrebarile pe care mi le adresez inca din faza de pregatire, pe care le adresez sponsorilor in faza identificarii de nevoi, pana la cele din timpul sesiunii propriu-zise si cele care vor face legatura cu ce se va intampla dupa sesiune, sunt cele pe care va invit sa le exploram impreuna marti seara, 19 aprilie.

Exista atat de multe resurse in noi, deci implicit in participanti,  care isi asteapta doar intrebarile potrivite pentru a iesi la iveala, astfel incat procesul de training sau facilitare devine mult mai simplu si valoros in acelasi timp.

Tipuri de intrebari, modul de constuctie a intrebarilor si folosirea lor in diferite momente ale procesului de training sau facilitare constituie subiectele pe care va invit sa le abordam impreuna.

Sunteti pregatiti? 🙂

Va astept cu drag si curiozitate,

Alina

Alina DraganGazdă Alina Drăgan

Sunt un explorator al vietii.

Ca profesie, am ales sa ma specializez in training si dezvoltare organizationala. De-a lungul timpului mi-am imbogatit cunostintele si experienta facand lucruri practice, de la crearea si sustinerea cursurilor de formare, pana la proiectarea şi realizarea de centre de evaluare, consultanta privind resursele umane, studii de leadership, infiintarea  si dezvoltarea departamentelor de HR.

Cred foarte mult in explorarea constienta a lectiilor vietii si, la un nivel foarte practic, sunt  interesata sa contribui la crearea unor spatii de invatare si practica, in care oamenii sa devina constienti de resursele lor interioare si exterioare, astfel incat sa traiasca cu pasiune si sa straluceasca.

In cadrul programelor pe care le sustin, ii provoc pe participanti sa devina constienti atat de punctele forte cat si convingerile lor limitative, sa isi schimbe perspectivele, daca este cazul, cu unele care presupun o abordare mai sanatoasa si ecologica a relatiilor umane, a mediului de business si a vietii.

Programul întâlnirii:

18.30-18.45 Sosire, (re)conectare, cafeaua sau ceaiul de bun-venit

18.45-21.15 Întrebări puternice pentru training și facilitare

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *