Event Phone: 0726387737

  • March 2, 2017
    6:30 pm - 9:15 pm

“Dacă doar stai şi observi, vei vedea cât de neliniştită este mintea ta. Dacă încerci să o linişteşti, o să fie şi mai neliniştită dar în timp se va linişti şi când se va linişti vei putea auzi lucruri şi mai subtile. Şi în acel moment, intuiţia ta va începe să înflorească, iar tu începi să vezi lucrurile mai clar şi să trăieşti mai mult în prezent. Mintea nu face decât să încetinească, iar tu vezi cum ţi se întinde nemăsurat, în faţa ochilor, momentul prezent. Vezi mult mai mult decât puteai vedea înainte.” Steve Jobs

Vă invităm luni, 6 martie, la o întâlnire despre practici și atitudini care ne ajută să fim mai prezenți, mai centrați cu grupurile cu care lucrăm. Vom explora tehnici simple care pot fi aplicate înainte, în timpul și după orice training, atelier sau alt fel de eveniment de învățare. Vom exersa câteva practici ușor de integrat în viața de zi cu zi, bazate pe respirație și pe concentrarea pe cele 5 simțuri.

Program:

18.30-18.45 sosire, (re)conectare, cafeaua/ceaiul de bun-venit

18.45-20.00 Ce este mindfulness? Cum ne poate ajuta mindfulness în training și facilitare?

20.00-20.15 Pauză

20.15 – 21.15 Practici mindfulness înainte de training/facilitare, în timpul și după.

Gazdă: Anca Coman

Pentru mine, Mindfulness înseamnă a trăi în „aici şi acum”.
Oricât i-ar plăcea minţii să complice lucrurile, să caute concepte profunde şi teorii elaborate, în esenţă este vorba „doar” despre „a fi prezent” şi a trăi conştient fiecare moment al vieţii.

 

 

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *