Event Phone: 0726387737

  • February 16, 2017
    6:30 pm - 9:15 pm

La începutul oricărui design de experiențe de învățare cu grupuri vin spre noi foarte multe informații care au nevoie să fie integrate armonios în viitorul design: obiective de învățare, timp, metode de învățare/facilitare/găzduire, mărimea grupului, logistică, nevoile și așteptările grupului, nevoile și așteptările organizației, structură, agendă, conținut, co-livrare sau co-facilitare, sală, buget, materiale suport, comunicarea cu grupul, înscrieri, manual, resurse, și altele.

Procesul de design ia toate aceste elemente și le așează la un loc integrat, astfel încât experiența respectivă să fie o experiență relevantă și armonioasă pentru grupul respectiv, indiferent că este vorba de un training clasic, o conferință, un atelier, o întâlnire de grup de practică, o neConferință, o lecție în educația formală, un curs online sau un alt tip de experiență de învățare.

Diana Ghinda TCVă invit pe 16 februarie, de la 18.30 la Training Café să explorăm câteva modele de design și mai ales să lucrăm un proces de design pentru o experiență de învățare pe care o pregătiți pentru unul din grupurile cu care lucrați.

Gazdă: Diana Ghindă, 37 de ani din care ultimii 16 foarte conectați cu designul de experiențe de învățare. Co-fondator Institutul Român de Training (2002-2017), inițiator și gazdă în comunitatea Training Café (2009-2017),.

Mai multe formări de bază și avansate în training și facilitare (2000-2016), Art of Hosting (2009-2014), coaching (Metasysteme 2011) și facilitare grafică, dar mai ales multă practică în domeniul designului de experiențe de învățare pentru grupuri foarte diferite care totalizează peste 10.000 de participanți.

Pentru că experiențele pe care le dezvoltați în acest moment sau pe care intenționați să le dezvoltați în viitorul apropiat pot fi foarte diferite, vă invit să co-creăm această seară de învățare și practică investind câteva minute pentru a răspunde la câteva întrebări pe care le vei primi după înscriere, pe adresa de email cu care faci înscrierea.

Programul întâlnirii:

18:30-18.45 Sosire, (re-conectare), cafeaua sau ceaiul de bun-venit

18.45-19.45 Design de experiențe de învățare: modele, formate, elemente comune în toate formatele, cu accent pe formatele selectate de grup

19.45-20.00 Pauză

20.00-21.15 Lucru practic individual și în grup pentru designul unei experiențe de învățare pe care o dezvoltați în acest moment sau pe care intenționezi să o dezvoltați în viitorul apropiat.

Te rog să te înscrii:  selectează biletul potrivit în partea de sus a paginii, apasă Register Now, completează numele și adresa de email și apasă butonul Finalize Registration.

Mulțumesc, revin pe email cu întrebările și ne vedem pe 16 februarie!

PS. dacă e prima oară când vii la o întâlnire Training Café cu bilet vei primi mai multe informații pe email despre factură și plată.

 

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *