Event Phone: 0726387737

  • October 4, 2018
    6:30 pm - 9:15 pm

Ce?

Te invit sa iti onorezi curajul de a influenta oameni si curajul tau de a te urca pe scena, depasindu-ti teama de esec (sau …de succes). Daca esti trainer, facilitator sau manager, este foarte probabil ca meseria ta sa fie mai mult decat un mod de a-ti asigura traiul, ci poate o “menire”. Si te invit sa iti intelegi mai bine “menirea” prin modelul “Calatoriei Eroului”, unde … Eroul esti chiar tu!

“Calatoria Eroului” este un model dezvoltat de antropologul Joseph Campbell și descris in detaliu in cartea “Eroul cu o mie de chipuri”. Modelul a fost preluat in psihoterapie și coaching, oferind un mod metaforic, dar totodata și practic pentru a ne descoperi si a ne trai misiunea personala.

Te invit la o intalnire in care:

  • Iti intelegi mai bine Calatoria interioara, cea a devenirii tale profesionale
  • Apreciezi resursele pe care le ai deja (cunoştinte, abilitati, atitudine, mentori etc) si descoperi ce şi cum mai ai de invatat pentru a trece la urmatorul nivel
  • Intelegi “pragurile” pe care le-ai depasit (sau…inca nu) si lectiile lor pentru tine
  • Alegi cauza pe care iti doreşti sa o servesti prin darul tau unic de trainer/facilitator/manager

Cu cine?

Raluca Mohanu este executive coach si facilitator sistemic. Motto-ul Ralucai este “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi) si de aceea a infiintat in 2008 propria companie de coaching, Steps4Change. Raluca lucreaza cu persoane care sunt pregatite sa isi asume responsabilitatea pentru propriul destin, atat in cadrul sesiunilor individuale cat si in cadrul programelor organizationale.

Raluca este unul dintre primii profesionisti afirmati in domeniul coaching-ului din Romania, fiind membra fondatoare a Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC). Raluca este supervizor, mentor si trainer in cadrul scolii de coaching Noble Manhattan.

Raluca are o experienta de 20 de ani de facilitare si training, atat in mediul corporate cat si in cadrul cursurilor de dezvoltare personala. Printre cele mai ambitioase proiecte de facilitare ale sale se numara grupurile de constelatii de familie si constelatii organizationale.

Stilul sau de lucru este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu participantii. Nu in ultimul rand, o definesc perseveranta si … zambetul!

Programul întâlnirii:
18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
18.45 – 21.15 Calatoria Eroului…in training si facilitare

Puteți valida înscrierea în mai puțin de 1 minut selectând biletul potrivit și urmând pașii. Veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe adresa de email cu care faceți înscrierea.

Dacă e prima oară când participați la un eveniment cu bilet veți primi pe adresa de înregistrare informațiile pentru factură.

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *