• July 20, 2017
    6:30 pm - 9:15 pm

Vă invităm la o nouă seară de practică în care să exersăm creatul și desenatul de simboluri / reprezentări grafice pentru trainingurile proprii.

Invitația e de a vă gândi la un training / subiect și la câteva concepte/abilități/atitudini din trainingul respectiv pe care vă doriți să le reprezentați grafic.

Programul serii:
6.30 – 6.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
6.45 – 8.00 Check in, Practică
8.00 – 8.15 Pauză
8.15 – 9.15 Practică & Feedback, Check out

Gazda atelierrazvan bioului de practică grafică este Răzvan Olaru. 

Pasionat de educație non-formală, comics, organizare și planificare. Răzvan este trainer în corporație și psiholog specializat în sănătate ocupațională (Occupational Health Psychology).

În 2011 când s-a alăturat comunității Training Cafe a descoperit facilitarea grafică și din acel moment practică această formă de învățare. A livrat sesiuni de training despre facilitare grafică și înregistrare vizuală pentru Universitatea Alternativă, Training Cafe și Muzeul Național de Artă al României, unde a lucrat cu voluntarii instituției.

Ca trainer, Răzvan folosește facilitarea grafică și înregistrarea vizuală pentru a facilita învățarea, pentru a ajuta participanții să-și vizualizeze discuțiile și obiectivele și pentru a încuraja grupurile să comunice, să se implice în sesiuni de brainstorming sau pur și simplu să meargă mai departe.

Pentru a valida înscrierea, vă rugăm selectați biletul aplicabil și urmați pașii, inclusiv apăsând butonul “Finalize Registration”.

Va asteptăm cu drag!

Location

Venue:  

Address:
Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, Alberta, 010014, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *