În ultimele zile am primit acest mesaj din mai multe surse, ultima sursă conținea și un termen limită (20 mai 2014). Este o invitație de a participa la un sondaj național privind învățarea pe tot parcursul vieții.

 

L-am completat și a durat aproximativ 15 minute. Toate detaliile mai jos.

Să ne fie într-un ceas bun pentru LLL în România!

 

Later edit:

comunicatul de presa se gaseste aici: http://posdru.edu.ro/index.php/articles/c799/

Raportul consultarilor va fi finalizat in cursul saptamanii 26-30 mai 2014 si va fi postat la adresa:  http://posdru.edu.ro/index.php/articles/c799/.

 

Cadru strategic LLL

 

 

Ministerul Educatiei Nationale elaboreaza in prezent Cadrul strategic pentru invatarea pe tot parcursul vietii. Va rugam sa aveti amabilitatea de a acorda 15 minute din timpul dumneavoastra pentru completarea unui chestionar referitor la invatarea pe tot parcursul vietii si relevanta educatiei si formarii profesionale.

Va trimitem link-ul de mai jos cu rugamintea de a completa chestionarul online pana la data de 20 mai 2014 si de a-l transmite mai departe colegilor dumneavoastra si altor actori interesati de invatarea pe tot parcursul vietii.

 

https://www.surveymonkey.com/s/strategieLLL

 

Experienta, propunerile si contributia dumneavoastra vor fi extrem de valoroase pentru conturarea prioritatilor si alocarea viitoare a fondurilor FSE pe perioada de programare 2014-2020 in domeniul invatarii permanente.

Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *