“2016 – Un an de viata rotunda”, 23 ianuarie 2016

Vrei sa traiesti frumos in 2016?

Te-ai saturat sa te lasi pe tine intotdeauna pe locul 2 (sau chiar 3 sau 4…) al vietii tale?

Esti hotarat ca in 2016 sa nu mai repeti blocajele din 2015?

Te invit atunci la cea de-a patra editie a programului “2016 – un an de viata rotunda”!

Si iata ce iti propun:

Iti iei “la revedere” de la 2015. Te bucuri de ceea ce ai deja in viata ta si lasi acest an sa plece, cu bucuriile si momentele sale mai dificile, cu lectiile sale pentru tine. Afli metode practice despre cum poti renunta la ceea ce nu iti mai este util, pentru a crea spatiu de crestere pentru tine in 2016.

Visezi cu “ochii deschisi” la 2016. Iti dai voie sa iti imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult sa evoluezi, un an in care sa fii aliniat misiunii tale personale. Stii cum vrei sa cresti si sa contribui in 2016. Iti stabilesti intentii puternice pentru acest an prin care sa ai grija de corpul, mintea, emotiile si spiritul tau. Vizualizezi viata ta implinita, in care pasivitatea si agitatia au fost inlocuite de actiune coerenta si constanta.

Te apuci de treaba. Intelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atractiei” – faptul ca pe langa intentie, “munca” (citeste obiceiurile zilnice) este esentiala. Gasesti cele mai bune modalitati pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca lista ta de “New Year’s  Resolutions” sa se intample. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blocheaza si nu te mai lasi atras in activitati care nu te dezvolta.

Ce vei obtine din acest workshop?

– Lista motivelor tale de recunostinta pentru anul 2015

– Ritualuri simple si puternice de renuntare la tot ceea ce nu iti mai serveste (obiecte, credinte, emotii, idei, obiceiuri)

– “Dream Board”-ul tau (viziunea ta exprimata prin colaj) pentru 2016

– Principalele tale intentii si obiective pentru 2016

– Lista obiceiurilor zilnice care sa iti sprijine intentiile pentru 2016

– Modalitati practice de stabilire si mentinere a obiceiurilor pe termen lung

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching (gestionarea tranzitiilor, vizualizarea, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin arta (exercitii cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 440RON.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri:

–       10% daca te inscrii si platesti pana in 31 decembrie 2015

–       10 % reducere pentru membrii Training Cafe

Reducerile sunt cumulative.

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Unde?

La Training Cafe, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/

Cand?

Sambata, 23 ianuarie 2016 ora 9:30 – 18:00.

010ACu cine?

Raluca Mohanu este executive coach si trainer. Misiunea sa personala este sa ii ajute pe cei care isi asuma responsabilitatea pentru propriul destin sa isi traiasca viata cu bucurie, responsabilitate si integritate.  Stilul sau este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu ceilalti. Nu in ultimul rand, o definesc perseveranta si … zambetul!

Mai multe despre Raluca Mohanu puteti afla pehttp://steps4change.ro

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum trimitand un email la adresa raluca.mohanu@steps4change.ro.

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *